Algemene informatie

Zen & Ik is een webshop waardoor je vanuit het hele land kan bestellen en het artikel naar je wordt verzonden. Er is een mogelijkheid om de artikelen te zien voor dat je tot aanschaf overgaat gaat. Dit kan alleen op afspraak. Of je bezoekt een van de beurzen waar Zen & Ik staat. Kijk voor de eerst volgende beurs op www.facebook.com/zenenik. Woon je in Wijk bij Duurstede? Dan kan ik de bestelling gratis thuis brengen in de avonduren.

Verzenden

Je bestelling wordt verzonden via PostNL. Zodra je bestelling is aangemeld krijg je een e-mail met een link waarmee je je bestelling kunt volgen. Als je je bestelling voor 13.00 uur doet, wordt deze, indien voorradig, dezelfde dag nog verstuurd. Indien er een artikel niet voorradig is, krijg je een e-mail met de verwachte levertijd.

Je bestelling afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen. Dit kan je bij de bestelling opgeven. Ophalen kan alleen op afspraak. Je krijgt een e-mail met daarin de tijd waarop het kan. Dit kan zelfs al dezelfde avond zijn. De bestelling kan je contant betalen bij afhalen of vooruit per iDEAL.

Verzendkosten:

Afhalen                                                      gratis
Bezorging in gemeente Wijk bij Duurstede    gratis
Briefpost                                                    € 3,00
Pakketpost                                                € 6,95
Boven de € 50,00                                        gratis